25 jan.

Maak kennis met: Consultant Jeroen

Wie zijn de mensen achter onze zorg-IT oplossingen? We stellen ons team graag aan je voor! Deze keer is de beurt aan onze consultant Jeroen.


 
consultant-jeroen-blonk-code24-Apr-25-2024-12-08-03-5762-PM

Naam: Jeroen Blonk
Rol: Consultant
Tijd bij CODE24: ruim 7,5 jaar
Hobby’s: kitesurfen, boulderen, 3D-printen en gamen.

“Ik hield me ooit veel bezig met radiografisch bestuurbare vliegtuigjes enzo. Daarvoor moet het alleen wel windstil zijn… Dus ik ging op zoek naar een hobby waarbij dat juist niet het geval was en kwam uit bij kitesurfen! Inmiddels is kitesurfen echt een groot deel van mijn leven geworden.”

 

Hoi Jeroen! Vertel, waar houd jij je bij CODE24 mee bezig?

“Ik ben eigenlijk vooral een technisch consultant - ik houd me bijvoorbeeld niet bezig met implementaties, maar wel met hoe dingen technisch ‘onder water’ werken. Een groot deel daarvan heeft te maken met dataverwerking - problemen oplossen, datasets en controles bedenken en valideren, daar word ik heel blij van. Dat is ook een beetje zo gegroeid - toen ik begon bij CODE24 7,5 jaar geleden kreeg ik al snel de rol ‘Junior IT specialist’, wat werd omschreven als “alles wat Jeroen doet”, haha!

Intussen is één en ander wel meer vastomlijnd geworden, maar ik vind het fijn dat er binnen onze organisatie de ruimte is om te ontdekken welke werkzaamheden het beste bij je passen.”

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor jou uit?

“Mijn dagen zijn vaak een mix van verschillende projecten en werkzaamheden. Zo houd ik me bezig met bug hunten, optimaliseer ik de inrichting van onze modules bij de klanten en doe ik een stuk Research & Development voor een nieuwe module, DataWarehouse24. Daarnaast zijn er tickets op te pakken en doe ik een stuk systeembeheer voor ons eigen team - vooral de inrichting van VPNs.

Wellicht ook leuk om te weten: ik heb ook eens 6 weken vanuit Kaapstad gewerkt. Dat is zo’n beetje de hoofdstad van de kitewereld - ik ging dan in de ochtend aan de slag voor CODE24 en in de middag kiten! Wellicht doe ik dat in de toekomst wel weer eens.”

 

Welke vaardigheden zijn het belangrijkst voor jouw rol?

“Technische aanleg is uiteraard wel belangrijk. Ik heb bijvoorbeeld heel veel aan mijn programmeerachtergrond, ook om gemakkelijk te schakelen met onze programmeurs. Daarnaast denk ik dat logisch nadenken belangrijk is. Uiteindelijk is in de techniek alles te verklaren - als er iets stuk is, heeft dat een reden. Je moet creatief zijn en logisch kunnen nadenken om erachter te komen wat die reden is.”

Wat vind je het leukst aan je werk?

“Ik werk het allerliefst met data! In data is zoveel te zien en uit te vogelen, er zijn zoveel verbanden te leggen. Daar ligt echt mijn interesse - en ik vind het al helemaal tof dat ik mijn kennis op dit vlak kan inzetten voor nuttige toepassingen in de zorg. Denk aan queries bedenken om logische checks te kunnen doen op datasets of bugs vinden in de software.

Daarnaast werk ik gek genoeg heel graag onder druk - als er een ticket met hoge prioriteit is, dan ben ik eigenlijk helemaal in mijn element. Het is vaak uitdagend en er komt veel verantwoordelijkheid bij kijken - je moet mensen zo snel en goed mogelijk helpen. Ik kan dan 100% gefocust aan de slag, tot het gefikst is.”

Wat wil je graag bereiken?

“Ik wil slimmer worden. Of nee, eigenlijk wil ik vooral nuttiger worden. Je kan slim zijn, maar als hetgeen je doet geen nut heeft heb je er ook niets aan. Nuttig zijn geeft een goed gevoel.

Ik ben eigenlijk wel heel blij met het werk wat ik nu doe hier - ik wil er vooral beter en efficiënter in worden.”

Wat zouden mensen volgens jou écht van CODE24 moeten weten?

“Ik denk dan toch aan onze betrokkenheid. Het doel om de zorg te verbeteren zit echt in het hart van de organisatie en de mensen. We willen echt trots zijn op wat we neerzetten en de bijdrage die we leveren.”

 

Bekijk Jeroen hieronder ‘in actie’ in Andijk! Je kunt zijn kitesurf-avonturen op Instagram volgen via @jeroenblonk01.

De meerwaarde van Lab24 voor Dimence Groep

Verbeter de patiëntervaring bij een opname in de ggz