mConsole: hét medisch console voor centrale toegang tot het EPD-landschap


Snel en eenvoudig toegang krijgen tot álle medische data van een patiënt of cliënt? mConsole, het medische console voor zorgverleners, zorgt ervoor.

Eenvoudig in gebruik

mConsole is een op moderne webtechnologie gebaseerd digitaal portaal. Dit portaal is direct verbonden met de medische database. Eigenlijk zien gebruikers van mConsole niet meer dan een prettig vormgegeven en eenvoudig te bedienen toegangsscherm op hun computer. De techniek erachter is zeer geavanceerd. Die zorgt ervoor dat zorgverleners vanuit dit portaal toegang hebben tot het complete EPD-landschap van de patiënt/cliënt waarmee ze een behandelrelatie hebben. Om deze in te zien én om erin te registreren.

Geen beperkingen

mConsole is flexibel. Dat betekent dat het portaal toegang biedt tot elke denkbare applicatie waarmee de medische database is verbonden, veilig en vertrouwd. In de praktijk levert mConsole veel gemak en overzicht op.

Zo gemakkelijk werkt het

Met de bestaande organisatie inlogcode en wachtwoord kan een zorgverlener inloggen op mConsole, waarna hij patiënten eenvoudig selecteert. mConsole 'laadt' vervolgens alle gegevens die over deze geselecteerde patiënt beschikbaar zijn. De verschillende dossiermodules integreren naadloos met mConsole en vormen daarmee een krachtig geheel.

mConsole past altijd

Het mConsole-portaal kan als zelfstandige applicatie worden opgestart, maar is ook naadloos te integreren in een bestaand zorgverlenersportaal. mConsole neemt externe toepassingen probleemloos op in de gebruikersinterface. Een bestaand zorgverlenersportaal kan zo worden verrijkt met nieuwe functionaliteiten. mConsole past altijd.