Notificaties: altijd op de hoogte zijn van belangrijke gebeurtenissen


De dynamiek in de zorgsector is ongeëvenaard. Het registreren van medische gegevens gebeurt aan de lopende band, veelal door verschillende behandelaars of automatisch, door elektronische processen. Elkaar en de patiënt of cliënt op de hoogte houden, is belangrijk, maar tegelijkertijd ingewikkeld. Want wie doet wat? En hoe zorg je ervoor dat het niet vergeten wordt? Code24 ontwikkelde de module ‘Notificaties’ om alle betrokkenen in een behandeltraject persoonlijk op de hoogte te houden van belangrijke gebeurtenissen.

Altijd actueel

Persoonlijke notificaties zijn belangrijk bij elektronische dossiervoering. Met Notificaties ontvangen zorgverleners allerhande meldingen die ertoe doen: van een bericht dat een laboratoriumuitslag is binnengekomen tot een bericht dat een cliënt wil delen. Pluspunt is ook, dat het systeem aangeeft of een melding is gelezen of niet. Zo hebben zorgverleners en patiënten/cliënten altijd een actueel beeld van alles wat er rond een behandeltraject speelt.

Automatisch, dus geen omkijken naar

De Notificatie module is naadloos te integreren in het bestaande zorgverleners- en cliëntenportaal van een organisatie. Notificaties kunnen ook automatisch worden aangemaakt, bijvoorbeeld op basis van informatie die afkomstig is uit de bestaande systemen in een organisatie.