Ieder zijn vak: u de zorg, wij de techniek


Medische informatisering is een complex vakgebied. Omdat zorgverleners er in de eerste plaats zijn voor patiënten en cliënten, ondersteunt Code24 hen met de technische kennis die nodig is. Door onze jarenlange werkervaring binnen de gezondheidszorg weten we waar zorgorganisaties op het gebied van IT behoefte hebben.

Consultancy

Code24 geeft u graag advies over de vraagstukken binnen uw organisatie over medische informatisering. Ook adviseren we over de meest effectieve en best passende inrichting van de IT-architectuur en het elektronisch patiëntendossier landschap.

Opleidingen op maat

Omdat de meeste zorgverleners in meer of mindere mate in aanraking komen met IT bij de uitoefening van hun vak, verzorgt Code24 diverse workshops en opleidingen over openEHR en ISO/EN13606 (standaard voor medische informatie-uitwisseling). Medici en technici maken hiermee een vliegende start om deze technologie en dit concept snel te begrijpen en te beheersen. De workshops en opleidingen vinden plaats op een locatie naar keuze. Code24 biedt ze bovendien op maat aan, gespecificeerd naar de wensen en voorkeuren van de betreffende zorgorganisatie.