Dit is Code24


Code24 B.V. is een innovatief Nederlands software-ontwikkelingsbedrijf uit Alkmaar. Met grote gedrevenheid houden we ons bezig met IT in de gezondheidszorg. We zijn gespecialiseerd in het leveren van slimme en eenvoudig te gebruiken, web-gebaseerde oplossingen voor zorgverleners.
Daarmee beschikken zij over één overzichtelijk en compleet beeld van alle medische gegevens van patiënten en cliënten, zelfs als deze informatie afkomstig is uit verschillende systemen.

Onze visie

Elektronische patiëntinformatie moet eenvoudig uitgewisseld kunnen worden tussen verschillende systemen en organisaties. Dit bespaart kosten, verbetert de zorgverlening – en draagt daarmee bij aan de kwaliteit van leven van patiënten.

Onze missie

We laten de gegevensuitwisseling tussen verschillende systemen en organisaties als een geoliede machine verlopen. Dat doen we met leveranciersonafhankelijke IT-concepten, die zijn gebaseerd op een wereldwijde standaard voor het beheren en opslaan van medische data.

Zo werken wij

Code24 werkt nauw samen met professionals uit de gezondheidszorg. Ook beschikken we over vele jaren werkervaring in zorginstellingen in binnen- en buitenland. We weten daardoor tegen welke IT-problemen de gezondheidszorg aanloopt. Voor het beste resultaat werken we veel samen met andere experts, simpelweg omdat we graag van alle beschikbare kennis en kunde in dit vakgebied gebruik maken om één solide, geïntegreerde IT-architectuur voor de gezondheidszorg te realiseren.

Gegarandeerde kwaliteit

Om de veiligheid en betrouwbaarheid van onze IT-oplossingen te garanderen, passen we de Dr. W. Edward Deming’s-filosofie en de GAMP-methode toe. Zo kunnen onze opdrachtgevers ervan op aan dat zij met Code24 structureel gevalideerde en toekomstbestendige IT-oplossingen krijgen van hoge kwaliteit.

Kom jij ons team versterken?

Code24 B.V. is een innovatief Nederlands software ontwikkelingsbedrijf uit Alkmaar en is zeer goed te bereiken vanuit Amsterdam, Purmerend, Zaandam, Hoorn, Heerhugowaard, Schagen en Den Helder. We hebben een grote passie voor IT en de gezondheidszorg en zijn gespecialiseerd in het leveren van slimme en eenvoudig te gebruiken op web gebaseerde oplossingen voor zorgverleners. Code24 heeft op dit moment de volgende vacatures:

Front-end Javascript/PHP Programmeur (Junior of Medior) M/V
Back-end PHP Programmeur (Medior of Senior) M/V