Persberichten


Alkmaar, 18 april 2018 - “GGZ NHN heeft lange tijd gezocht naar de voor hen complete en betrouwbare invulling van de 'best of breed' strategie. Leveranciers werden vanuit een open dialoog uitgedaagd om mee te denken en ook actief te handelen. Uiteindelijk is het open karakter van de benodigde applicaties, een constructieve samenwerking tussen alle partijen, de kosten en de risico-afweging van deze verandering voor GGZ NHN essentieel geweest in de keuze voor de combinatie van NEXUS, Code24 en Infomedics, aldus Jos Brinkmann, lid Raad van Bestuur”

Alkmaar, 30 oktober 2017 - Code24 is de grootste speler in het leveren van deelsystemen betreffende het elektronisch patiëntendossier bij GGZ-instellingen. Deze deelsystemen richten zich op een specifieke functionaliteit, zoals dossiervoering of ondersteuning van FACT-teams. Dit blijkt uit onderzoek uitgevoerd door adviesbureau Beter Healthcare.

Alkmaar, 3 juni 2016 - Code24 en Topicus slaan de handen ineen. Samen vergroten ze de druk op traditionele ICT-leveranciers om mee te gaan in openheid. Dat komt de zorg ten goede en is in het belang van iedereen. Code24 is met zijn volledig gestandaardiseerde, onuitputtelijke medische database Base24 bezig aan een explosieve opmars binnen de GGZ.

Alkmaar, 10 mei 2016 - Het is belangrijk dat een GGZ-instelling over krachtige ICT-oplossingen beschikt voor een goede afstemming met diverse instanties. Deze oplossingen vragen ook een goede aansluiting bij het hedendaagse financiële landschap waarin zorginstellingen zich bevinden. Hiervoor is GGZ Friesland een bijzondere samenwerking aangegaan met twee innovatieve ICT leveranciers: Careweb en Code24.