Persberichten


Alkmaar, 10 december 2018 – Beter Healthcare heeft hun onderzoek ‘EPD-overzicht GGZ’ gepubliceerd. De opdrachtgever Zorgvisie vertelt in haar begeleidende nieuwsbericht dat Code24 inmiddels de vierde positie inneemt als EPD leverancier. Code24 is trots dat zij dit jaar marktleider is met de deeloplossingen Lab24 en CTB24. Wij leveren deze modules nu voornamelijk aan ggz-instellingen die het EPD van PinkRoccade Healthcare gebruiken maar deze modules zijn naadloos te integreren in ieder EPD.

Alkmaar, 6 september 2018 -Code24 B.V. en haar SaaS partner DC24 B.V. zijn beiden sinds 2 augustus 2018 officieel gecertificeerd voor de ISO/IEC 27001 internationale eisen voor informatiebeveiliging en de NEN 7510 Nederlandse eisen voor informatiebeveiliging in de zorg.

Alkmaar, 10 juli 2018 - Ambulante zorg blijft groeien in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) door de beddenafbouw die al jaren aan de gang is. Daardoor komt de behandelaar steeds vaker bij de patiënt thuis. Om de behandelaar te ondersteunen op administratief vlak slaan CareConnections en Code24 de handen ineen. “Wij bieden een alles in één Zorgapp die de administratieve last van de behandelaar drastisch verlaagt. Code24 zorgt ervoor dat de data ontsloten wordt uit het elektronische dossier zodat wij informatie hebben om te tonen en te verwerken in de Zorgapp”, aldus Jos Koppelaar, oprichter CareConnections.

Alkmaar, 27 juni 2018 - Code24 is trots op weer een succesvol verlopen conversie traject. De conversie van het EPD voor deze klant was naar Chipsoft HiX.

Alkmaar, 18 april 2018 - “GGZ NHN heeft lange tijd gezocht naar de voor hen complete en betrouwbare invulling van de 'best of breed' strategie. Leveranciers werden vanuit een open dialoog uitgedaagd om mee te denken en ook actief te handelen. Uiteindelijk is het open karakter van de benodigde applicaties, een constructieve samenwerking tussen alle partijen, de kosten en de risico-afweging van deze verandering voor GGZ NHN essentieel geweest in de keuze voor de combinatie van NEXUS, Code24 en Infomedics, aldus Jos Brinkmann, lid Raad van Bestuur”

Alkmaar, 30 oktober 2017 - Code24 is de grootste speler in het leveren van deelsystemen betreffende het elektronisch patiëntendossier bij GGZ-instellingen. Deze deelsystemen richten zich op een specifieke functionaliteit, zoals dossiervoering of ondersteuning van FACT-teams. Dit blijkt uit onderzoek uitgevoerd door adviesbureau Beter Healthcare.

Alkmaar, 3 juni 2016 - Code24 en Topicus slaan de handen ineen. Samen vergroten ze de druk op traditionele ICT-leveranciers om mee te gaan in openheid. Dat komt de zorg ten goede en is in het belang van iedereen. Code24 is met zijn volledig gestandaardiseerde, onuitputtelijke medische database Base24 bezig aan een explosieve opmars binnen de GGZ.

Alkmaar, 10 mei 2016 - Het is belangrijk dat een GGZ-instelling over krachtige ICT-oplossingen beschikt voor een goede afstemming met diverse instanties. Deze oplossingen vragen ook een goede aansluiting bij het hedendaagse financiële landschap waarin zorginstellingen zich bevinden. Hiervoor is GGZ Friesland een bijzondere samenwerking aangegaan met twee innovatieve ICT leveranciers: Careweb en Code24.