Base24: dé medische database voor gestandaardiseerde data opslag


Base24 is een zeer geavanceerde medische database die fungeert als onuitputtelijke bron van medische data. De database werkt leveranciersonafhankelijk en conform de openEHR-standaard.

Eenvoudig in het dagelijks gebruik

Base24 is eenvoudig en snel toegankelijk voor behandelaars en patiënten/cliënten. Het beheren, opslaan, inzien en uitwisselen van medische gegevens met andere partijen verloopt via Base24 als een geoliede machine. De constante datakwaliteit zorgt ervoor dat alle belanghebbenden op elk moment over precies dezelfde (actuele) data beschikken. Uiteraard is Base24 voorzien van de vereiste autorisatiesoftware om personen en gegevens te beschermen.

Integratie van bedrijfseigen systemen

De kracht van Base24 zit hem in de mogelijkheden: niet alleen integreren we complete elektronische patiëntendossiers in Base24, we koppelen ook moeiteloos andere functionaliteiten en bedrijfseigen informatiemodellen aan elkaar. Daardoor worden de meest uiteenlopende medische gegevens toegankelijk via Base24: van de resultaten uit eHealth-programma’s tot uitslagen van het laboratorium, van de input die patiënten/cliënten leveren via vragenlijsten tot de medicatiehistorie van de patiënt. Daarmee biedt Base24 grenzeloze flexibiliteit om transparant te zijn en zorgorganisaties, zorgverleners en de kritische zorgconsument te bedienen.

Duurzaam beheer

De Base24 Database Suite kan ook gebruikt worden als:

  • dataopslag voor een specifieke applicatie.
  • als centraal archief voor medische informatieopslag. Daarbij worden medische gegevens digitaal verzonden naar Base24, maar blijft de originele informatie aanwezig in de bestaande applicatie van de organisatie.

Een combinatie van beide toepassingen is ook mogelijk.