Client360: verbindt cliënten en zorgverleners op een unieke manier


Hoe geef je patiënten en cliënten veilig inzage in ál hun medische gegevens, ongeacht de bronnen waarin die gegevens zijn opgeslagen? Code24 ontwikkelde samen met Info Support het cliëntenportaal Client360. Het is een cliëntenportaal dat toegang biedt tot het complete EPD-landschap dat een zorgorganisatie over een patiënt/cliënt in bezit heeft.

Overzichtelijk en altijd toegankelijk

Via Client360 kan een patiënt/cliënt in een beveiligde omgeving alle gegevens inzien of zelf informatie toevoegen. Het portaal is overzichtelijk, altijd toegankelijk en biedt grote transparantie.

Eén toegang, ook voor behandelaars

Een belangrijk pluspunt is het feit dat de patiënt/cliënt gebruik maakt tot dezelfde medische data als zijn toegewezen behandelaars. Die zijn daardoor altijd op de hoogte van individuele behandelplannen, vorderingen en de medische historie van een patiënt/cliënt. Client360 ondersteunt bovendien alle online interacties tussen patiënt/cliënt en behandelaar. Want het bieden van ‘transparantie’ gaat al lang niet meer alleen over de inhoudelijke behandeling, maar ook over de dialoog tussen beiden.

Integratie met elektronisch patiëntendossier (EPD)

Het geheim van Client360 zit hem in ‘integratie’: de toepassing is naadloos te integreren in het IT-landschap van de zorgorganisatie. Code24 ontsluit met Client360 alle gegevens, inclusief het complete elektronisch patiëntendossier dat de zorgorganisatie over de patiënt/cliënt heeft aangelegd.

Dynamisch en flexibel

Omdat zorgorganisaties dynamisch zijn en patiënten/cliënten steeds kritischer worden, beweegt Client360 met deze ontwikkelingen mee. Het systeem is zo flexibel, dat het eenvoudig is uit te breiden met nieuwe functies.

Meer informatie over Client360 vindt u op www.client360.nl.