16 aug.

Maak kennis met: Senior Developer Gertjan

Wie zijn de mensen achter onze zorg-IT oplossingen? We stellen ons team graag aan je voor! We trappen af met onze Senior Developer Gertjan Bult.


Senior developer Gertjan Bult van CODE24

Naam: Gertjan Bult
Rol: Senior Developer en Projectleider Open Platform
Tijd bij CODE24: 5,5 jaar
Hobby’s: sporten (basketbal en fitness) en (bord)spellen spelen

“Met sporten kan ik mijn energie kwijt. Ik ben ook best fanatiek - ik wil wel winnen!”

 

Ha Gertjan! Waar houd jij je bij CODE24 mee bezig?

“Als Senior Developer heb ik een divers takenpakket. Uiteraard besteed ik een groot deel van mijn dag aan programmeren (ik ben full-stack programmeur, wel met een voorkeur voor backend). Daarnaast houd ik het overzicht over het grote plaatje, help en begeleid ik collega’s waar nodig en check ik samen met een andere senior wat er naar productie kan.

Naast dat ik meebouw aan ons EPD en de modules, ben ik ook Projectleider Open Platform. Dat project zal een steeds groter deel van mijn tijd gaan innemen. Ik ben daar heel enthousiast over - het is echt innovatief en we werken met de nieuwste technologieën.”

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor jou uit?

“Ik begin mijn dag veelal met de code reviews van de dag ervoor. Vervolgens hebben we samen om 9:00 een korte stand-up (we werken volgens scrum). Ik ben verder eigenlijk merendeel van de dag aan het programmeren en waar nodig kijk ik even mee met een collega. In de pauze ga ik graag met een groepje naar buiten, even een rondje lopen.

Ik vind de afwisseling in mijn werkzaamheden fijn. Ik sluit aan bij diverse overleggen en help collega’s en daarnaast kan ik zelf lekker programmeren.”

Welke vaardigheden zijn het belangrijkst voor jouw rol?

“Uiteraard moet je kunnen programmeren! Ik werk het meest met PHP. Als programmeur is het goed als je ook abstracter kunt nadenken. Daarnaast is het vooral voor een senior belangrijk dat je overzicht kunt houden en collega’s kunt en wilt helpen.

We zoeken overigens nog een backend PHP developer om aan te sluiten bij het Open Platform-project dat ik leid. Dat project is heel backend-georiënteerd (we bouwen letterlijk het database-fundament voor patiëntdata, waar andere software met eigen UI’s op aan kan sluiten), dus als je dat leuk vindt zit je hier zeker goed.”

Full-stack-PHP-Developer-Ellipse-Apr-25-2024-12-09-37-3486-PM

Heb je ervaring met ontwikkelstraatomgevingen, Azure en Docker containers en ben je ‘vloeiend’ in PHP?

Bekijk dan de vacature en solliciteer!

Wat vind je het leukst aan je werk?

“Het geeft veel voldoening als je uiteindelijk de oplossing kunt vinden voor een complex probleem. Eigenlijk ben je continu puzzels aan het oplossen!

Daarnaast vind ik het sociale aspect heel leuk. Als je mensen weer op weg kunt helpen als ze even vastzitten is dat heel tof.”

Wat wil je graag bereiken?

“Op professioneel vlak is mijn ambitie echt gericht op het Open Platform. Dat we het snel en goed neer kunnen zetten, dat het goed draait en een bijdrage levert aan de standaardisatie en uitwisseling van zorgdata.”

Wat zouden mensen volgens jou écht van CODE24 moeten weten?

“Je bent bij CODE24 geen nummertje. Iedereen kent elkaar en iedereen is beschikbaar om elkaar te helpen - ook de directeur.

Daarnaast staat kwaliteit hier ook echt wel voorop - wat we maken moet gewoon goed zijn. Die overtuiging heerst hier in alle lagen van de organisatie.”

Een best-of-suite EPD of toch best-of-breed?

openEHR: het eerlijke verhaal van een architect