De kernwaarden van CODE24

Dit jaar besteden we binnen CODE24 extra aandacht aan onze kernwaarden. We zijn flink gegroeid het afgelopen jaar en we vinden het belangrijk om samen dicht bij deze kern te blijven in alles wat we doen. Onze kernwaarden beïnvloeden ons werk op diverse manieren, maar we moeten elkaar ook scherp houden - waar wijken we enigszins van onze waarden af? Hoe kunnen we deze waarden nog meer omarmen?

We gingen ook met ons team het gesprek aan - al onze kernwaarden zijn deel van het DNA van CODE24, maar bij welke kernwaarde voel jij persoonlijk het meest? In dit artikel delen we de perspectieven van een aantal collega’s.

Betrouwbaarheid

  • Informatiebeveiliging en privacy staan centraal in alles wat we doen.

  • Onze oplossingen zijn veilig en werken altijd.

  • We doen wat we beloven en staan voor je klaar. Op ons team kun je rekenen!

“Betrouwbaarheid raakt de kern van wat ik doe. In het klantcontact wat ik heb moet ik doen wat ik zeg, gemaakte afspraken nakomen. Dat vind ik heel belangrijk.”

Maarten Schniedewind, Consultant bij CODE24

Ontwikkeling

  • Met onze oplossingen dragen we bij aan de ontwikkeling van het ICT-landschap in de zorg.

  • We werken voortdurend op slimme en eigenzinnige wijze aan het optimaliseren van onze software.

  • Persoonlijke ontwikkeling vinden we enorm belangrijk - als onze mensen groeien, groeien we als bedrijf.

“Ontwikkeling is hetgeen waar ik me dagelijks mee bezig houd. Als manager vind ik de ontwikkeling van het CODE24 team en het bedrijf als geheel het allerbelangrijkst. Onze mensen en processen zijn de basis - vanuit dit fundament ontwikkelen we onze innovatieve oplossingen.”

Eelco Swart, Manager Customer Operations bij CODE24

Verbinding

  • We werken nauw samen met onze klanten, partners en concullega’s - samen worden we beter.

  • We verbinden de zorg met slimme zorgtechnologie en open standaarden.

  • Ons team werkt vol enthousiasme samen om tot de beste resultaten te komen.

“Het doorontwikkelen van onze producten is iets wat we echt als team doen. Iedereen kijkt met een andere blik naar het product en naar de uitdagingen die we moeten tackelen. Je moet dus met elkaar in verbinding staan om tot het beste resultaat te kunnen komen - om elkaar te helpen en samen knelpunten op te lossen.”

Merel van Empel, Programmeur bij CODE24

Innovatie

  • Innovatie is het fundament van CODE24 - we zijn ontstaan uit een visie op de zorg van de toekomst.

  • We kijken bij de ontwikkeling van onze oplossingen altijd vooruit - de status quo is niet voldoende.

  • We lopen graag voorop in de vernieuwing van IT in de zorg.

Innovatiemanager Alessandro wilde eigenlijk helemaal niet kiezen, hij vindt alle kernwaarden belangrijk. Toch legden we hem het vuur aan de schenen… en koos hij, uiteraard, toch voor ‘Innovatie’.

"Als ik denk aan wat ik op professioneel vak het allerleukst vind om te doen, dan is dat toch nieuwe dingen leren en uitproberen. Daar ligt ook mijn kracht, denk ik. Ik zie dan tal van mogelijkheden om dingen beter te maken en kan mijn creatieve energie kwijt."

Alessandro Torrisi, Innovatiemanager bij CODE24

BOVI

Uiteindelijk raken onze kernwaarden (gezamenlijk ‘BOVI’) elkaar ook allemaal - of versterken ze elkaar op zijn minst. Als je betrouwbaar bent helpt dat bij het maken van een krachtige verbinding en uiteindelijk draagt hetgeen we gezamenlijk ontwikkelen bij aan de innovatie van de zorg.

Kun jij je ook vinden in deze kernwaarden en zou je ook graag een bijdrage willen leveren aan de zorg van de toekomst? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures, we zoeken regelmatig nieuwe collega’s!

Jenny Luco

Jenny is de marketingmanager van CODE24.

https://www.code24.nl
Vorige
Vorige

Maak kennis met: Officemanager Dorine

Volgende
Volgende

De architectuur van de zorginformatie-systemen van de toekomst